Un planeta blau

Successos geològics i problemes ambientals de la Terra

Constantino Armesto Ramón

Traducció: Nathalie Torres Garcia

Col·lecció: Ciència entre Lletres

ISBN: 978-84-370-7326-2

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 20 cm

Pàgines: 332 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Al segle XX han abundat les tragèdies: dos guerres mundials, l'holocaust, l'era nuclear, els genocidis, etc. Només recentment hem percebut que els impactes d'estels o asteroides contra els planetes succeeixen freqüentment; que l'erosió ha convertit grans àrees de la Terra en deserts; i que la humanitat s'enfronta al canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. Sequeres i inundacions, huracans, volcans i terratrèmols ocorren sense interrupció: el nostre estatge és un planeta dinàmic. Constantino Armesto, guanyador del Premi Vicent Andrés Estellés de narrativa científica 2008 per aquesta obra, s'endinsa en els darrers coneixements adquirits per les ciències de la Terra i de l'espai, que permeten comprendre els fenòmens geològics, així com les catàstrofes naturals que afecten a la humanitat.

Citació

Armesto Ramón, C. [Constantino] & Torres Garcia, N. [Nathalie] (2009). Un planeta blau. Successos geològics i problemes ambientals de la Terra. Universitat de València.

Armesto Ramón, Constantino y Torres Garcia, Nathalie. Un planeta blau. Successos geològics i problemes ambientals de la Terra. Universitat de València, 2009.

ARMESTO RAMÓN, Constantino y TORRES GARCIA, Nathalie. Un planeta blau. Successos geològics i problemes ambientals de la Terra. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7326-2.

Armesto Ramón, Constantino y Torres Garcia, Nathalie. Un planeta blau. Successos geològics i problemes ambientals de la Terra. Valencia: Universitat de València; 2009. 332 p.

Copiar al portapapeles