Product Documents

¿Trabajar sin los otros?

Danièle Linhart

Traducció: Miguel Ángel García Calavia

Col·lecció: Prismas, 6

ISBN: 978-84-370-9244-7

Matèria: economia, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 204 pp.

16,00 €

Sinopsi

Detalles

El treball s'ha convertit en un bé escàs, és cercat per tots perquè tothom experimenta la mateixa necessitat, que té a veure amb una activitat social fundadora i socialitzadora. L'objectiu d'aquest llibre és proposar una interpretació basada en recerques empíriques del món del treball i de la seua evolució que tracta de desmuntar tot un seguit de estereotips i de falses representacions, amb l'ambició de cercar en el treball tot allò que ho vincula al conjunt de la societat: les seues dimensions socialitzadores, ciutadanes i morals. El desenvolupament del consum atrapa imperiosament als individus en el treball mercantilitzat: per a aconseguir els mitjans amb els quals consumir, però també per a obtenir una legitimació, un lloc en la societat, sentir-se útil, tenir el sentiment que s'aporta alguna cosa a la societat i esperar en contrapartida uns drets. El treball s'ha convertit en un ben escàs cercat per tots, perquè té a veure amb una activitat social fundadora i socialitzadora. L'objectiu d'aquest llibre és proposar una interpretació basada en recerques empíriques del món del treball i de la seua evolució, que tracta de desmuntar tot un seguit de estereotips i de falses representacions. El trabajo se ha convertido en un bien escaso buscado por todos, porque tiene que ver con una actividad social fundadora y socializadora. El objetivo de este libro es proponer una interpretación basada en investigaciones empíricas del mundo del trabajo y de su evolución, que trata de desmontar toda una serie de estereotipos y de falsas representaciones.

Citació

García Calavia, M. . [Miguel Ángel] & Linhart, D. [Danièle] (2013). ¿Trabajar sin los otros?. Universitat de València.

García Calavia, Miguel Ángel y Linhart, Danièle. ¿Trabajar sin los otros?. Universitat de València, 2013.

GARCíA CALAVIA, Miguel Ángel y LINHART, Danièle. ¿Trabajar sin los otros?. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9244-7.

García Calavia, Miguel Ángel y Linhart, Danièle. ¿Trabajar sin los otros?. Valencia: Universitat de València; 2013. 204 p.

Copiar al portapapeles