Quan la pluja no sap ploure

Sequeres i riuades al País Valencià en l'edat moderna

Armando Alberola Romá

Col·lecció: Oberta, 176

ISBN: 978-84-370-7624-9

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: català

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 252 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Sembla que en l'actualitat està de moda parlar sobre el comportament del clima. Analitzar-ne la influència que en segles passats hi va exercir i les conseqüències econòmiques i socials que va provocar, constitueix un repte suggestiu i complex. Aquest llibre analitza la greu contrarietat que va suposar l'alternança entre escassesa i abundància hídrica al País Valencià durant l'edat moderna i, al mateix temps, pretén fer reflexionar al voltant de la vigència d'una realitat secular i intrínsecament lligada a les gents d'aquesta terra. A hores d'ara, paga la pena conèixer i assumir com els nostres avantpassats van desafiar els entrebancs que el clima i el medi van interposar en la seua vida quotidiana. Així podrem entendre millor aquest present en què segueixen vius els mateixos episodis catastròfics que la història ja s'encarrega de recordar-nos.

Citació

Alberola Romá, A. [Armando] (2010). Quan la pluja no sap ploure. Sequeres i riuades al País Valencià en l'edat moderna. Universitat de València.

Alberola Romá, Armando. Quan la pluja no sap ploure. Sequeres i riuades al País Valencià en l'edat moderna. Universitat de València, 2010.

ALBEROLA ROMÁ, Armando. Quan la pluja no sap ploure. Sequeres i riuades al País Valencià en l'edat moderna. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7624-9.

Alberola Romá, Armando. Quan la pluja no sap ploure. Sequeres i riuades al País Valencià en l'edat moderna. Valencia: Universitat de València; 2010. 252 p.

Copiar al portapapeles