Product Documents

Poesía de cancionero del siglo XV

Estudios seleccionados

Alan Deyermond

Rafael Beltrán, José Luis Canet, Marta Haro, eds.

Col·lecció: Honoris Causa, 24

ISBN: 978-84-370-6703-2

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 308 pp.

21,00 €

Sinopsi

Detalles

El 25 de novembre de 2005 el professor Alan Deyermond rebia de la Universitat de València el doctorat honoris causa. Es reconeixien així, amb el més alt distintiu acadèmic, les seues valuoses aportacions a la filologia, la història i crítica literària, l'hispanisme i el medievalisme. El present volum, agrupa en col.lecció, per primera vegada, alguns dels seus principals articles al voltant de la poesia cancioneril medieval peninsular (castellana, gallec-portuguesa i catalana), en els quals podem apreciar una singular dedicació als majors poetes valencians clàssics: Ausiàs March, Joan Roís de Corella o Jordi de Sant Jordi. La selecció, que inclou també per vegada primera les traduccions de l'anglès de vuit d'aquests articles, permet no només retre homenatge a la coherent, profunda i fructífera tasca d'investigació del gran hispanomedievalista britànic, sinó admirar i aprofitar una vegada més, com a nova lliçó d'activa maduresa intel.lectual, la solidesa del seu rigor crític.

Citació

Beltrán Llavador, R. [Rafael] & Canet Vallés, J. L. [Josep Lluís] & Deyermond, A. [Alan] & Haro, M. [Marta] (2007). Poesía de cancionero del siglo XV. Estudios seleccionados. Universitat de València.

Beltrán Llavador, Rafael y Canet Vallés, Josep Lluís y Deyermond, Alan y Haro, Marta. Poesía de cancionero del siglo XV. Estudios seleccionados. Universitat de València, 2007.

BELTRÁN LLAVADOR, Rafael y CANET VALLÉS, Josep Lluís y DEYERMOND, Alan y HARO, Marta. Poesía de cancionero del siglo XV. Estudios seleccionados. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6703-2.

Beltrán Llavador, Rafael y Canet Vallés, Josep Lluís y Deyermond, Alan y Haro, Marta. Poesía de cancionero del siglo XV. Estudios seleccionados. Valencia: Universitat de València; 2007. 308 p.

Copiar al portapapeles