Product Documents

Páginas que no callan

Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica

A. García-Reidy, L. M. Romeu, E. Soler, L.C. Souto, coord.

ISBN: 978-84-370-9295-9

Matèria: filologia, història

Submatèries: filologia espanyola, història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 186 pp.

14,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Páginas que no callan' proposa una lectura incisiva que se suma al debat sobre l'escriptura de la història, la memòria històrica i la identitat en la literatura hispànica. A través de catorze assajos preparats per especialistes en la matèria, s'aborden qüestions com la literatura hispanoamericana contemporània, el compromís de les noves generacions amb la reelaboració del passat recent, i la relació entre la creació literària i el seu context sociohistòric. Finalment, es reuneixen estudis sobre la identitat individual i col.lectiva a través d'enfocaments com la identitat de gènere, nacional o sexual. Aquesta obra també constitueix un diàleg cultural entre diferents països europeus i llatinoamericans. Conscients de la necessitat d'una perspectiva àmplia i transnacional, els coordinadors del volum han reunit a especialistes de diferents geografies.

Citació

Romeu Guallart, L. M. [Luis M.ª] & Soler Sasera, E. [Eva] & Souto, L. C. [Luz Celestina] (2014). Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Universitat de València.

Romeu Guallart, Luis M.ª y Soler Sasera, Eva y Souto, Luz Celestina. Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Universitat de València, 2014.

ROMEU GUALLART, Luis M.ª y SOLER SASERA, Eva y SOUTO, Luz Celestina. Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9295-9.

Romeu Guallart, Luis M.ª y Soler Sasera, Eva y Souto, Luz Celestina. Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Valencia: Universitat de València; 2014. 186 p.

Copiar al portapapeles