Product Documents

Medicina e historia natural

en la sociedad española de los siglos XVI y XVII

José María López Piñero

Col·lecció: Història, 37

ISBN: 978-84-370-6874-9

Matèria: història, medicina

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 408 pp.

24,00 €

Sinopsi

Detalles

L'activitat científica en la societat espanyola dels segles XVI i XVII és un dels temes sobre els quals més treballen des de 1960 els historiadors valencians de la medicina i de la ciència. Per a realitzar aquesta tasca han estudiat sempre detingudament les publicacions estrangeres que proporcionen dades, acostaments i anàlisis relatives a la qüestió, ignorades pels seguidors de la lamentable «polèmica de la ciència espanyola», tant apologistes com negativistes. Les seues investigacions, que s'ajusten a la denominada «història integral», reconstrueixen l'activitat científica en condicions socioeconòmiques i polítiques determinades des de quatre aspectes fonamentals: organització i institucions, producció i consum de la informació científica, posició social dels científics i contingut dels sabers.

Citació

López Piñero, J. M. [José María] (2007). Medicina e historia natural. en la sociedad española de los siglos XVI y XVII. Universitat de València.

López Piñero, José María. Medicina e historia natural. en la sociedad española de los siglos XVI y XVII. Universitat de València, 2007.

LÓPEZ PIÑERO, José María. Medicina e historia natural. en la sociedad española de los siglos XVI y XVII. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6874-9.

López Piñero, José María. Medicina e historia natural. en la sociedad española de los siglos XVI y XVII. Valencia: Universitat de València; 2007. 408 p.

Copiar al portapapeles