Product Documents

Los parados

Cómo viven, qué piensan, por qué no protestan

Enric Sanchis

Col·lecció: Prismas, 16

ISBN: 978-84-370-9943-9

Matèria: economia, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 12,5 x 20,5 cm

Pàgines: 404 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La desocupació massiva és un tret distintiu de la societat espanyola, campiona europea de l'atur des de fa dècades i només en data recent superada per Grècia. Un problema valorat per l'opinió pública com el més greu i la primera preocupació personal dels espanyols. No obstant això, poc se sap dels aturats. Aquest llibre contribueix a pal·liar aqueix dèficit de coneixement. Basat en 88 entrevistes en profunditat realitzades amb l'ajuda financera, logística i humana de la Fundación 1º de Mayo, ens introdueix al món de l'aturat, la seua vida diària, angoixes, esperances i frustracions; els seus problemes de salut, relacions familiars, dificultats econòmiques i estratègies per a no enfonsar-se i tirar endavant. El llibre és també una aproximació a les opinions i actituds dels aturats front al sistema polític, la democràcia, els impostos, els sindicats, els immigrants.

Citació

Sanchis Gómez, E. [Enric] (2016). Los parados. Cómo viven, qué piensan, por qué no protestan. Universitat de València.

Sanchis Gómez, Enric. Los parados. Cómo viven, qué piensan, por qué no protestan. Universitat de València, 2016.

SANCHIS GÓMEZ, Enric. Los parados. Cómo viven, qué piensan, por qué no protestan. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9943-9.

Sanchis Gómez, Enric. Los parados. Cómo viven, qué piensan, por qué no protestan. Valencia: Universitat de València; 2016. 404 p.

Copiar al portapapeles