La sostenibilidad del desarrollo: el caso valenciano

R. Almenar, E. Bono, E. Garcia, dirs.

Col·lecció: Oberta, 55

ISBN: 978-84-370-4554-2

Matèria: economia

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Càtedra, Fundació Bancaixa

Any ed.: 2000

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 576 pp.

23,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre presenta un estudi pioner sobre la sostenibilitat del desenvolupament en un context econòmic, social i humà específic. La riquesa del material aportat i el caràcter innovador de la metodologia utilitzada el converteixen en un punt de referència inexcusable en el panorama dels treballs dedicats a analitzar una de les qüestions claus del segle XXI: la relació entre economia i ecologia, entre l'activitat humana de producció i consum i els sistemes naturals en els que es recolza. D'aquesta manera s'ofereix un tractament detallat no sols de la qüestió general de la sostenibilitat del desenvolupament, sinó de la problemàtica concreta amb la que s'enfronta la societat valenciana al respecte. S'analitzen els trets bàsics de la formació social valenciana (població, activitat econòmica, producció, consum, valors, actituds) en relació a la sostenibilitat -fluxos energètics, consum de recursos, sobrecàrrega d'ecosistemes-, oferint-se informacions i diagnòstics solvent, basats en estudis i investigacions realitzats per una ampli equip d'especialistes.

Citació

Almenar, R. [Ricardo] & Bono, E. [Emèrit] & Garcia, E. [Ernest] (2000). La sostenibilidad del desarrollo: el caso valenciano. Universitat de València.

Almenar, Ricardo y Bono, Emèrit y Garcia, Ernest. La sostenibilidad del desarrollo: el caso valenciano. Universitat de València, 2000.

ALMENAR, Ricardo y BONO, Emèrit y GARCIA, Ernest. La sostenibilidad del desarrollo: el caso valenciano. Valencia: Universitat de València, 2000. ISBN 978-84-370-4554-2.

Almenar, Ricardo y Bono, Emèrit y Garcia, Ernest. La sostenibilidad del desarrollo: el caso valenciano. Valencia: Universitat de València; 2000. 576 p.

Copiar al portapapeles