La semàntica diacrònica cognitiva

Una aplicació a propòsit de venir, arribar i aplegar (segles XII-XVI)

Sandra Montserrat i Buendia

Col·lecció: Biblioteca Sanchis Guarner

ISBN: 978-84-841-5854-7

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Institut d'Estudis Catalans

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 20 cm

Pàgines: 412 pp.

17,00 €

Sinopsi

Detalles

En aquest llibre, l'autora aborda el viatge de venir pels textos, pels temps i per la geografia; el porcés i els mecanismes de canvi semàntic que ha patit aquest verb; la projecció d'un concepte bàsic ("moviment", "desplaçament", etc.) fins a l'expressió de conceptes connexos però, al capdavall diferents.

Citació

Montserrat i Buendia, S. [Sandra] (2007). La semàntica diacrònica cognitiva. Una aplicació a propòsit de venir, arribar i aplegar (segles XII-XVI). Universitat de València.

Montserrat i Buendia, Sandra. La semàntica diacrònica cognitiva. Una aplicació a propòsit de venir, arribar i aplegar (segles XII-XVI). Universitat de València, 2007.

MONTSERRAT I BUENDIA, Sandra. La semàntica diacrònica cognitiva. Una aplicació a propòsit de venir, arribar i aplegar (segles XII-XVI). Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-841-5854-7.

Montserrat i Buendia, Sandra. La semàntica diacrònica cognitiva. Una aplicació a propòsit de venir, arribar i aplegar (segles XII-XVI). Valencia: Universitat de València; 2007. 412 p.

Copiar al portapapeles