La persistència de la nació

Estudis sobre nacionalisme

Ferran Archilés Cardona, ed.

Col·lecció: El Món de les Nacions

ISBN: 978-84-16260-02-7

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Coeditor: Afers

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 294 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum ha estat concebut com un volum complementari a la col·lecció «El món de les nacions». La tria de textos s'ha d'entendre doncs, com una aportació a alguns aspectes que recentment han ocupat els estudis sobre nacionalisme i que havien estat poc tractats als volums publicats fins ara. Aquest llibre, ultra la introducció de Ferran Archilés, agrupa sis autors (Geoff Eley, Ronald Grigor Suny, Stefan Berger, Umut Özkirimli, Taras Kuzio i Tim Edensor), entre els quals hi ha especialistes en història, sociologia, ciència política i comunicació audiovisual. Des de perspectives distintes, aprofundeixen en alguns dels debats recents en l'estudi del nacionalisme. La tria ha estat feta pensant en problemes que tenen una especial rellevància en el context del públic lector en llengua catalana de la segona dècada del segle XXI.

Citació

Archilés Cardona, F. [Ferran] (2015). La persistència de la nació. Estudis sobre nacionalisme. Universitat de València.

Archilés Cardona, Ferran. La persistència de la nació. Estudis sobre nacionalisme. Universitat de València, 2015.

ARCHILÉS CARDONA, Ferran. La persistència de la nació. Estudis sobre nacionalisme. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-16260-02-7.

Archilés Cardona, Ferran. La persistència de la nació. Estudis sobre nacionalisme. Valencia: Universitat de València; 2015. 294 p.

Copiar al portapapeles