Product Documents

La marcha de las ideas

Historia de los intelectuales, historia intelectual

François Dosse

Traducció: Rafael F. Tomás

Col·lecció: Història, 28

ISBN: 978-84-370-6612-7

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 328 pp.

22,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest ambiciós llibre tracta de recompondre la pluralitat de figures de l'intel.lectual a partir de la que va aparèixer a França arran de l'affaire Dreyfus. Entre la història clàssica de les idees, la història de la filosofia, la història de les mentalitats i la història cultural, François Dosse, seguint el camí de treballs anteriors, explora la història intel.lectual com espai d'investigació. Es tracta d'analitzar en conjunt els autors i les seues obres en el context que han nascut, rebutjant l'empobridora disjuntiva entre una lectura internalista dels textos i una aproximació externalista que privilegia exclusivament les xarxes de sociabilitat. Tenint en compte la renovació de la història intel.lectual, s'interroga l'evolució de les idees en un anar i venir constant entre el passat i les preguntes que formulem al passat en funció del nostre present.

Citació

Dosse, F. [François] & Tomás Llopis, R. F. [Rafael F.] (2007). La marcha de las ideas. Historia de los intelectuales, historia intelectual. Universitat de València.

Dosse, François y Tomás Llopis, Rafael F. La marcha de las ideas. Historia de los intelectuales, historia intelectual. Universitat de València, 2007.

DOSSE, François y TOMÁS LLOPIS, Rafael F. La marcha de las ideas. Historia de los intelectuales, historia intelectual. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6612-7.

Dosse, François y Tomás Llopis, Rafael F. La marcha de las ideas. Historia de los intelectuales, historia intelectual. Valencia: Universitat de València; 2007. 328 p.

Copiar al portapapeles