Product Documents

L'ofici de raonar

Societat, economia, política, valencianisme

Vicent Soler

Col·lecció: Assaig, 27

ISBN: 978-84-370-8012-3

Matèria: economia, sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 350 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre recull un conjunt ampli d'articles i textos publicats per Vicent Soler -generalment a la premsa- al llarg dels darrers catorze anys, en els quals la societat valenciana ha viscut un període peculiar d'expansió econòmica amb data de caducitat, de grans projectes avui en crisi, d'hegemonia de la dreta, de convulsions judicials derivades de la corrupció i d'ajornament sistemàtic de la solució dels problemes reals. Vicent Soler aporta les seues reflexions i anàlisis sobre el país, l'economia, la política, l'Arc Mediterrani o l'Espanya plural, a partir d'un compromís valencianista i progressista sense defallença, marcat per la defensa del civisme, la raó i l'actitud constructiva. Aquestes pàgines recullen les motivacions més imperioses de l'autor, el desig de divulgar el seu pensament i l'esperança que servirà per a fer progressar el seu país.

Citació

Soler Marco, V. [Vicent] (2011). L'ofici de raonar. Societat, economia, política, valencianisme. Universitat de València.

Soler Marco, Vicent. L'ofici de raonar. Societat, economia, política, valencianisme. Universitat de València, 2011.

SOLER MARCO, Vicent. L'ofici de raonar. Societat, economia, política, valencianisme. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8012-3.

Soler Marco, Vicent. L'ofici de raonar. Societat, economia, política, valencianisme. Valencia: Universitat de València; 2011. 350 p.

Copiar al portapapeles