El deler per les paraules

Les aportacions de Germà Colón a la romanística

Emili Casanova, M. Teresa Echenique, eds.

Col·lecció: Oberta, 154

ISBN: 978-84-370-7100-8

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana, filologia espanyola

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 322 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum reuneix importants contribucions crítiques d'especialistes que analitzen, contextualitzades, les aportacions més significatives de Germà Colón, mestre de la filologia valenciana, a la filologia romànica. Es pot apreciar i comprendre la immensa tasca de l'il.lustre filòleg en diversos camps, la importància dels seus estudis en l'etimologia catalana i castellana, la seua faceta com a romanista i com a editor de textos, el seu treball com a lexicògraf en les dues llengües, els seus coneixements dialectològics, la col.laboració amb el món cultural valencià, l'estudi del lèxic francès i italià, les aportacions als diccionaris hispànics i en concret al de Nebrija, la seua aportació al coneixement de l'espanyol i la metodologia investigadora que segueix. És el primer llibre que, en conjunt, ens acosta a la seua obra, tot situant-la dins l'evolució de la filologia romànica i hispànica.

Citació

Casanova Herrero, E. [Emili] & Echenique Elizondo, M. T. [M. Teresa] (2008). El deler per les paraules. Les aportacions de Germà Colón a la romanística. Universitat de València.

Casanova Herrero, Emili y Echenique Elizondo, M. Teresa. El deler per les paraules. Les aportacions de Germà Colón a la romanística. Universitat de València, 2008.

CASANOVA HERRERO, Emili y ECHENIQUE ELIZONDO, M. Teresa. El deler per les paraules. Les aportacions de Germà Colón a la romanística. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7100-8.

Casanova Herrero, Emili y Echenique Elizondo, M. Teresa. El deler per les paraules. Les aportacions de Germà Colón a la romanística. Valencia: Universitat de València; 2008. 322 p.

Copiar al portapapeles