Dialectologia catalana

Aproximació pràctica als parlars catalans

Joan Veny Clar, Mar Massanell

ISBN: 978-84-370-9706-0

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Universitat de Barcelona, Universitat d'Alacant

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 400 pp.

29,00 €

Sinopsi

Detalles

El català és una llengua d'una riquesa dialectal extraordinària. A partir de la divisió de les seves variants en dos grans blocs, l'oriental i l'occidental, l'obra que teniu a les mans analitza i descriu com s'han format i com són els dialectes del català. Amb una clara voluntat pedagògica, l'estudi inclou un capítol introductori en què s'expliquen conceptes relacionats amb el canvi lingüístic, un glossari, diversos quadres, nombrosos mapes que il·lustren la distribució de les variants i, finalment, una col·lecció d'exercicis pràctics. Adreçada als estudiants i a tots els enamorats de la llengua, «Dialectologia catalana» és una aportació imprescindible per conèixer les variants de la nostra llengua i una aposta per mantenir viu el llegat dels nostres avantpassats.

Citació

Massanell i Messalles, M. [Mar] & Veny Clar, J. [Joan] (2015). Dialectologia catalana. Aproximació pràctica als parlars catalans. Universitat de València.

Massanell i Messalles, Mar y Veny Clar, Joan. Dialectologia catalana. Aproximació pràctica als parlars catalans. Universitat de València, 2015.

MASSANELL I MESSALLES, Mar y VENY CLAR, Joan. Dialectologia catalana. Aproximació pràctica als parlars catalans. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9706-0.

Massanell i Messalles, Mar y Veny Clar, Joan. Dialectologia catalana. Aproximació pràctica als parlars catalans. Valencia: Universitat de València; 2015. 400 p.

Copiar al portapapeles