Product Documents

De València i Mallorca

Escrits seleccionats

Josep Massot i Muntaner

Col·lecció: Honoris Causa, 29

ISBN: 978-84-9134-005-8

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Any ed.: 2017

Enquadernació: cartoné

Format: 16,5 x 23,5 cm

Pàgines: 496 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Són de sobra coneguts en l’àmbit acadèmic els mèrits com a investigador de Josep Massot i Muntaner, i la Universitat de València, en nomenar-lo doctor 'Honoris Causa', no ha fet una altra cosa que reconèixer-los i reafirmar-los. Amb una edició a càrrec de Vicent Simbor, aquest volum conté, a més de les intervencions en l’acte institucional, una relació exhaustiva i al dia de tota la seua producció, des de llibres fins a ressenyes, com també el recull dels seus estudis sobre filòlegs i escriptors valencians i una reelaboració del seu treball sobre la llengua dels mallorquins. Tot plegat, tenim a les mans una valuosa col·lecció de materials al servei de la cultura que agrairan especialment filòlegs i historiadors.

Citació

Massot i Muntaner, J. [Josep] & Simbor Roig, V. [Vicent] (2017). De València i Mallorca. Escrits seleccionats. Universitat de València.

Massot i Muntaner, Josep y Simbor Roig, Vicent. De València i Mallorca. Escrits seleccionats. Universitat de València, 2017.

MASSOT I MUNTANER, Josep y SIMBOR ROIG, Vicent. De València i Mallorca. Escrits seleccionats. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-005-8.

Massot i Muntaner, Josep y Simbor Roig, Vicent. De València i Mallorca. Escrits seleccionats. Valencia: Universitat de València; 2017. 496 p.

Copiar al portapapeles