Cambiando la forma de trabajar y de vivir

De las plataformas a la economía colaborativa real

Macarena Hernández Bejarano, Miguel Rodríguez-Piñero Royo, Adrián Todolí Signes. dirs.

ISBN: 978-84-9134-581-7

Matèria: dret

Idioma: castellà

Coeditor: Tirant lo Blanc

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21,5 cm

Pàgines: 360

31,90 €

Sinopsi

Detalles

Una anàlisi sobre el treball en plataformes que inclou estudis sobre aspectes particulars com ara són la representació i acció col·lectiva dels treballadors de plataformes, la seua protecció social i la garantia de la salut laboral; el paper de les plataformes com a canals de col·locació, la seua fiscalitat o la utilització de ‘smart-contracts’; junt amb altres investigacions més generals en les quals es reflexiona sobre el paper d’aquest tipus d’ocupació en el mercat de treball i el seu caràcter pioner respecte d’altres que van apareixent a conseqüència dels canvis tecnològics i productius. L’estudi es completa amb altres textos sobre les prestacions de serveis en el marc de l’economia col·laborativa real i l’ús de monedes socials per a facilitar els intercanvis, realitats cada vegada més freqüents, molt poc estudiades i que plantegen problemes rellevants des del punt de vista de la regulació laboral.

Citació

Hernández Bejarano, M. [Macarena] & Rodríguez-Piñero Royo, M. [Miguel] & Todolí Signes, A. [Adrián ] (dirs.) (2020). Cambiando la forma de trabajar y de vivir. De las plataformas a la economía colaborativa real. Universitat de València.

Hernández Bejarano, Macarena y Rodríguez-Piñero Royo, Miguel y Todolí Signes, Adrián (dirs.). Cambiando la forma de trabajar y de vivir. De las plataformas a la economía colaborativa real. Universitat de València, 2020.

HERNÁNDEZ BEJARANO, Macarena y RODRÍGUEZ-PIÑERO ROYO, Miguel y TODOLÍ SIGNES, Adrián (dirs.). Cambiando la forma de trabajar y de vivir. De las plataformas a la economía colaborativa real. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-581-7.

Hernández Bejarano, Macarena y Rodríguez-Piñero Royo, Miguel y Todolí Signes, Adrián (dirs.). Cambiando la forma de trabajar y de vivir. De las plataformas a la economía colaborativa real. Valencia: Universitat de València; 2020. 360 p.

Copiar al portapapeles