Product Documents

Aún no es tarde

Claves para entender y frenar el cambio climático

Andreu Escrivà

Col·lecció: Sin Fronteras, 29

ISBN: 978-84-9134-234-2

Matèria: ciències

Submatèries: general

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 246

19,95 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El canvi climàtic és el major repte de la humanitat en el segle XXI, però... entenem què implica realment? Prendre’n consciència és posar en qüestió el que sabem i pensem. És parlar de canvi i d’incertesa. Aquesta obra parteix de la preocupació per l’escalfament global i els impactes que tindrà en el nostre dia a dia, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte. Cal que ens informem i en parlem obertament: ens falta debat sobre el clima. Aquest llibre ens ajuda a entendre com s’està transformant el món i quin és el nostre paper en el canvi, al mateix temps que ens ofereix les múltiples solucions que tenim a l’abast. I ho fa combinant un missatge esperançador amb advertiments realistes perquè s’impulsen accions. Perquè encara no és tard i un món millor no és solament possible, sinó imparable.

Citació

Escrivà García, A. [Andreu] (2018). Aún no es tarde. Claves para entender y frenar el cambio climático. Universitat de València.

Escrivà García, Andreu. Aún no es tarde. Claves para entender y frenar el cambio climático. Universitat de València, 2018.

ESCRIVà GARCíA, Andreu. Aún no es tarde. Claves para entender y frenar el cambio climático. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-234-2.

Escrivà García, Andreu. Aún no es tarde. Claves para entender y frenar el cambio climático. Valencia: Universitat de València; 2018. 246 p.

Copiar al portapapeles