Product Documents

Apologia i vindicació de la llengua catalana

Antoni M. Badia i Margarit

Col·lecció: Biblioteca Lingüística Catalana, 28

ISBN: 978-84-370-5930-3

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 296 pp.

13,00 €

Sinopsi

Detalles

El professor Badia ha conjuminat sempre la recerca i la docència amb un compromís constant i ferm en defensa de la normalitat cultural de la llengua catalana. No és fàcil per a les noves generacions conèixer i valorar les múltiples iniciatives que el nostre filòleg ha emprès en aquest sentit, entre altres raons perquè procedeixen de fonts d'accés no sempre còmode (discursos, informes, entrevistes, declarcions, articles de premsa, etc.). El present volum aspira a recollir aquesta faceta de l'activitat intel.lectual i cívica de Badia, que és inseparble de la seua biografìa. A més a més, és un recull de testimonis de primera mà, imprescindibles per a conèixer i comprendre la història cultural de la comunitat lingüística catalana dels darrers anys.

Citació

Badia i Margarit, A. M. [Antoni M.] (2004). Apologia i vindicació de la llengua catalana. Universitat de València.

Badia i Margarit, Antoni M. Apologia i vindicació de la llengua catalana. Universitat de València, 2004.

BADIA I MARGARIT, Antoni M. Apologia i vindicació de la llengua catalana. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5930-3.

Badia i Margarit, Antoni M. Apologia i vindicació de la llengua catalana. Valencia: Universitat de València; 2004. 296 p.

Copiar al portapapeles