Product Documents

Martí de Viciana: Libro tercero de la Crónica de la ínclita y coronada ciudad de Valencia y de su reino

Martí de Viciana

Joan Iborra, ed.

Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes, 9

ISBN: 978-84-370-5447-6

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 27 cm

Pàgines: 484 pp.

34,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En aquesta part de la seua Crònica, editada el 1564, Martí de Viciana, doctorat en Drets a València, notari de la cort del batlle i justícia de Borriana, elabora una descripció topogràfica de les poblacions valencianes. L'historiador va escriure la seua obra en català, malgrat que la va publicar en castellà. Es tracta d'un dels testimonis més importants de l'època de les Germanies.

Citació

Iborra Gastaldo, J. [Joan] & Viciana, M. d. [Martí de] (2002). Martí de Viciana: Libro tercero de la Crónica de la ínclita y coronada ciudad de Valencia y de su reino. Universitat de València.

Iborra Gastaldo, Joan y Viciana, Martí de. Martí de Viciana: Libro tercero de la Crónica de la ínclita y coronada ciudad de Valencia y de su reino. Universitat de València, 2002.

IBORRA GASTALDO, Joan y VICIANA, Martí de. Martí de Viciana: Libro tercero de la Crónica de la ínclita y coronada ciudad de Valencia y de su reino. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5447-6.

Iborra Gastaldo, Joan y Viciana, Martí de. Martí de Viciana: Libro tercero de la Crónica de la ínclita y coronada ciudad de Valencia y de su reino. Valencia: Universitat de València; 2002. 484 p.

Copiar al portapapeles