Product Documents

Legado y futuro de la sociología

Una mirada a la consolidación de la sociología académica y profesional en España

Manuel Pérez Yruela

Miguel Ángel García Calavia, coord.

ISBN: 978-84-9133-372-2

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2021

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 108

10,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Amb motiu del 50è aniversari de la implantació dels estudis de Sociologia en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, es van dur a terme diverses activitats per a aprofundir en el coneixement de la institucionalització de la Sociologia com a disciplina científica i com a professió. Un dels principals actes va ser la conferència impartida per Manuel Pérez Yruela, que, ampliada, constitueix el text que articula aquest llibre, on l’autor reconstrueix com s’ha afermat la sociologia –«d’on venim»; «com hem arribat fins ací»–, però també les limitacions d’aquest procés, sobretot en la seua consideració com a professió. També s’hi inclou un text en què José Beltrán i Rosario Fernández-Coronado exposen reptes que es deriven de les reflexions efectuades a la llum del text de Pérez Yruela i de la seua experiència com a professors i membres compromesos amb l’associacionisme local i nacional de la sociologia des de fa anys.

Citació

Pérez Yruela, M. [Manuel] (2021). Legado y futuro de la sociología. Una mirada a la consolidación de la sociología académica y profesional en España. Universitat de València.

Pérez Yruela, Manuel. Legado y futuro de la sociología. Una mirada a la consolidación de la sociología académica y profesional en España. Universitat de València, 2021.

PÉREZ YRUELA, Manuel. Legado y futuro de la sociología. Una mirada a la consolidación de la sociología académica y profesional en España. Valencia: Universitat de València, 2021. ISBN 978-84-9133-372-2.

Pérez Yruela, Manuel. Legado y futuro de la sociología. Una mirada a la consolidación de la sociología académica y profesional en España. Valencia: Universitat de València; 2021. 108 p.

Copiar al portapapeles