La Universitat de València i els seus entorns naturals. Volum 2

L'Horta, el Caroig i el Carrascal de la Font Roja i la Serra de Mariola

Joan Carles Membrado Tena, Antonio C. Ledo Caballero, coord.

ISBN: 978-84-370-9426-7

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 22 x 30 cm.

Pàgines: 312 pp.

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum comprèn els catàlegs de tres exposicions realitzades per la Universitat. Es tracta d'espais de referència de la Comunitat Valenciana on el patrimoni, el paisatge i la diversitat són comunes. S'ha comptat amb la participació d'un centenar d'especialistes en diverses disciplines, com la biologia, la geologia, la història, l'arqueologia, el dret, l'economia, el patrimoni cultural, la geografia o la didàctica, entre altres. D'aqueixa manera, tres ambients diferents, com és el pla litoral (l'Horta de València), l'interior (el Massís del Caroig i les seues comarques limítrofes) i el muntanyenc (Parcs Naturals de la Font Roja i la Serra de Mariola), són abordats des d'una perspectiva multidisciplinària i plural, per quasi un centenar d'estudiosos d'aquests territoris. La publicació recull, així, reflexions entorn de les ciències naturals, socials i humanes.

Citació

Ledo Caballero, A. C. [Antonio C.] & Membrado Tena, J. C. [Joan Carles] (2014). La Universitat de València i els seus entorns naturals. Volum 2. L'Horta, el Caroig i el Carrascal de la Font Roja i la Serra de Mariola. Universitat de València.

Ledo Caballero, Antonio C. y Membrado Tena, Joan Carles. La Universitat de València i els seus entorns naturals. Volum 2. L'Horta, el Caroig i el Carrascal de la Font Roja i la Serra de Mariola. Universitat de València, 2014.

LEDO CABALLERO, Antonio C. y MEMBRADO TENA, Joan Carles. La Universitat de València i els seus entorns naturals. Volum 2. L'Horta, el Caroig i el Carrascal de la Font Roja i la Serra de Mariola. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9426-7.

Ledo Caballero, Antonio C. y Membrado Tena, Joan Carles. La Universitat de València i els seus entorns naturals. Volum 2. L'Horta, el Caroig i el Carrascal de la Font Roja i la Serra de Mariola. Valencia: Universitat de València; 2014. 312 p.

Copiar al portapapeles