Product Documents

La poesía temprana de Emily Dickinson. Cuadernillos 9 & 10

Paul S. Derrick, Nicolás Estevez, Francisca González Arias, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 151

ISBN: 978-84-9134-311-0

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 168

14,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest és el cinquè volum d’un projecte l’objectiu del qual és la traducció i lectura crítica dels quaderns d’Emily Dickinson, quaranta seqüències poètiques curtes que plantegen una sèrie de preguntes sobre les intencions i els assoliments artístics de la misteriosa autora nord-americana. La traducció de cada quadernet va acompanyada d’un comentari crític amb la finalitat d’explicar els poemes i establir el paper temàtic que juga cadascuna d’aquestes peces primerenques dins de l’obra global de la poeta. Els quadernets 9 i 10 inclouen un total de cinquanta-un poemes escrits entre 1860 i 1862, on Dickinson segueix desenvolupant els seus temes més importants —la lògica de la renúncia, la tensió entre fe i dubte, la mort com una frontera epistemològica infranquejable i la metàfora de la resurrecció— i, al mateix temps, perfecciona la seva tècnica poètica i el maneig d’aquests motius. En definitiva, som testimonis en aquest volum dels passos que la poeta emprèn en aquesta època cap a la seua plena maduresa intel·lectual i artística.

Citació

Derrick, P. S. [Paul S.] & Estevez, N. [Nicolás] & González Arias, F. [Francisca ] (eds.) (2018). La poesía temprana de Emily Dickinson. Cuadernillos 9 & 10. Universitat de València.

Derrick, Paul S. y Estevez, Nicolás y González Arias, Francisca (eds.). La poesía temprana de Emily Dickinson. Cuadernillos 9 & 10. Universitat de València, 2018.

DERRICK, Paul S. y ESTEVEZ, Nicolás y GONZÁLEZ ARIAS, Francisca (eds.). La poesía temprana de Emily Dickinson. Cuadernillos 9 & 10. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-311-0.

Derrick, Paul S. y Estevez, Nicolás y González Arias, Francisca (eds.). La poesía temprana de Emily Dickinson. Cuadernillos 9 & 10. Valencia: Universitat de València; 2018. 168 p.

Copiar al portapapeles