Product Documents

La naturalesa de la llum

Breu història bibliogràfica

Pedro González Marhuenda

ISBN: 978-84-9134-496-4

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: català

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,7 cm

Pàgines: 156

15,00 €

Sinopsi

Detalles

La naturalesa de la llum ha despertat sempre la curiositat humana. En aquest llibre es resumeix l'evolució, des de l'antiga Grècia fins als nostres dies, del coneixement científic sobre aquesta naturalesa, sorgit de l'anàlisi experimental, cada vegada més precisa, dels fenòmens lluminosos, i del desenvolupament de teories físiques, cada vegada més sofisticades, per a descriure'ls. Aquest recorregut històric es fa mitjançant una revisió bibliogràfica dels textos científics originals més rellevants publicats sobre la llum en cada època. Açò permet una explicació cronològica de les idees que, de menor a major complexitat, han anat conformant la nostra descripció actual de la llum, tan precisa, que es pot considerar, sens dubte, com un dels assoliments més extraordinaris de la ment humana.

Citació

González Marhuenda, P. [Pedro] (2019). La naturalesa de la llum. Breu història bibliogràfica. Universitat de València.

González Marhuenda, Pedro. La naturalesa de la llum. Breu història bibliogràfica. Universitat de València, 2019.

GONZÁLEZ MARHUENDA, Pedro. La naturalesa de la llum. Breu història bibliogràfica. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-496-4.

González Marhuenda, Pedro. La naturalesa de la llum. Breu història bibliogràfica. Valencia: Universitat de València; 2019. 156 p.

Copiar al portapapeles