La evaluación de sistemas educativos

Informaciones de interés para los colectivos implicados

J. M. Jornet, M. García García, J. González Such, eds.

Mario Rueda Beltrán, prol.

ISBN: 978-84-370-9298-0

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 286 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Bona part de la comunitat educativa ve assenyalant l'escassa utilitat dels projectes d'avaluació de sistemes educatius, sobretot per a la millora i innovació real en les aules. Presenten part d'un projecte de recerca sobre el tipus d'informació que considerarien necessària els diversos col·lectius implicats en l'educació. Per a arribar a identificar la informació, s'ha seguit una tècnica basada en grups focals i anàlisis qualitatives de la informació. El resultat és un llistat de les possibles preguntes d'avaluació que podrien interessar als col·lectius implicats, que indiquen línies sobre com millorar aquestes avaluacions, emfatitzant la utilitat de la informació dirigida a cada col·lectiu i la necessitat d'integrar adequadament la informació del context educatiu.

Citació

García García, M. [Mercedes] & González Such, J. [José] & Jornet Meliá, J. [Jesús] & Rueda Beltrán, M. [Mario] (2014). La evaluación de sistemas educativos. Informaciones de interés para los colectivos implicados. Universitat de València.

García García, Mercedes y González Such, José y Jornet Meliá, Jesús y Rueda Beltrán, Mario. La evaluación de sistemas educativos. Informaciones de interés para los colectivos implicados. Universitat de València, 2014.

GARCÍA GARCÍA, Mercedes y GONZÁLEZ SUCH, José y JORNET MELIÁ, Jesús y RUEDA BELTRÁN, Mario. La evaluación de sistemas educativos. Informaciones de interés para los colectivos implicados. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9298-0.

García García, Mercedes y González Such, José y Jornet Meliá, Jesús y Rueda Beltrán, Mario. La evaluación de sistemas educativos. Informaciones de interés para los colectivos implicados. Valencia: Universitat de València; 2014. 286 p.

Copiar al portapapeles