Product Documents

La encendida memoria: aproximación a Thomas Merton (2ª Ed.)

Fernando Beltrán Llavador

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 35

ISBN: 978-84-9134-493-3

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm.

Pàgines: 234

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum analitza la vida i obra de Thomas Merton a partir de la relació entre els conceptes de solitud i societat des d'una memòria il·luminada. S'hi estableixen correspondències entre aspectes crucials que s'estudien dins de les categories àmplies de soledat i societat des de la perspectiva dels estudis nord-americans. L'estructura monàstica seria transformada en un procés religiós dinàmic, igual que un temps de silenci hauria d'acompanyar una necessitat d'anunciar les bones notícies trobades en el cor de la contemplació i de denunciar els mals del seu temps. El creixement de Merton il·lustra com il·luminació i compassió acompanyen totes dues el camí del descens al desfer la caiguda d'Adam. S'hi exploren les conseqüències ètiques i polítiques d'una reconstrucció de la pròpia identitat amb Crist en el seu context nord-americà.

Citació

Beltrán Llavador, F. [Fernando] (2020). La encendida memoria: aproximación a Thomas Merton (2ª Ed.). Universitat de València.

Beltrán Llavador, Fernando. La encendida memoria: aproximación a Thomas Merton (2ª Ed.). Universitat de València, 2020.

BELTRáN LLAVADOR, Fernando. La encendida memoria: aproximación a Thomas Merton (2ª Ed.). Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-493-3.

Beltrán Llavador, Fernando. La encendida memoria: aproximación a Thomas Merton (2ª Ed.). Valencia: Universitat de València; 2020. 234 p.

Copiar al portapapeles