Product Documents

La crisis de la televisión pública

El caso de RTVV y los retos de una nueva gobernanza

Javier Marzal Felici, Jessica Izquierdo Castillo, Andreu Casero Ripollés, eds.

Col·lecció: Aldea Global, 33

ISBN: 978-84-370-9513-4

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 272 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre recull, en tres blocs generals, una extensa i detallada panoràmica sobre la televisió pública en l'escenari actual, afectat per una profunda crisi en el context present, en diversos nivells, des de l'econòmic al de la seua pròpia legitimitat com a servei públic en l'escenari digital. Segons els editors del volum, la recerca en la història i en el coneixement del sistema comunicatiu televisiu espanyol i valencià és fonamental per a apuntar precisament cap a un futur millor, aprenent dels errors comesos. Estructurat en tres parts, el primer bloc arreplega l'evolució i el futur del servei públic de la televisió, amb un total de quatre capítols. El segon bloc aborda l'estudi de la crisi de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) amb tres capítols dedicats a aprofundir en les causes i conseqüències del seu tancament. Finalment, l'últim bloc aglutina quatre treballs que versen sobre les governances de les televisions públiques.

Citació

Casero Ripollés, A. [Andreu] & Izquierdo Castillo, J. [Jessica] & Marzal Felici, J. J. [José Javier] (2015). La crisis de la televisión pública. El caso de RTVV y los retos de una nueva gobernanza. Universitat de València.

Casero Ripollés, Andreu y Izquierdo Castillo, Jessica y Marzal Felici, José Javier. La crisis de la televisión pública. El caso de RTVV y los retos de una nueva gobernanza. Universitat de València, 2015.

CASERO RIPOLLÉS, Andreu y IZQUIERDO CASTILLO, Jessica y MARZAL FELICI, José Javier. La crisis de la televisión pública. El caso de RTVV y los retos de una nueva gobernanza. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9513-4.

Casero Ripollés, Andreu y Izquierdo Castillo, Jessica y Marzal Felici, José Javier. La crisis de la televisión pública. El caso de RTVV y los retos de una nueva gobernanza. Valencia: Universitat de València; 2015. 272 p.

Copiar al portapapeles