Product Documents

La censura de la palabra

Estudio de pragmática y análisis del discurso

José Portolés

Col·lecció: Oberta, 224

ISBN: 978-84-370-9837-1

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 276 pp.

17,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Tothom censura. La censura no és un fenomen limitat a certs sistemes polítics, sinó un comportament habitual en la interacció comunicativa. Censura qui tracta d'impedir o castigar allò que uns altres desitgen comunicar i que considera amenaçador per a la seua ideologia. Trobem censures oficials, d'altres grupals, per addició, així com també censura de formulació. Aquest volum pretén sistematitzar les diferents possibilitats de la censura a partir dels instruments teòrics que aporten la pragmàtica i l'anàlisi del discurs, i mitjançant el seu índex temàtic, es converteix en una xicoteta enciclopèdia de la censura a Espanya. Una obra d'interès per als lingüistes estudiosos de l'anàlisi del discurs, per als professionals de les Ciències de la Comunicació i per als qui es preocupen per la llibertat d'expressió i les seues limitacions.

Citació

Portolés Lázaro, J. [José] (2016). La censura de la palabra. Estudio de pragmática y análisis del discurso. Universitat de València.

Portolés Lázaro, José. La censura de la palabra. Estudio de pragmática y análisis del discurso. Universitat de València, 2016.

PORTOLÉS LÁZARO, José. La censura de la palabra. Estudio de pragmática y análisis del discurso. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9837-1.

Portolés Lázaro, José. La censura de la palabra. Estudio de pragmática y análisis del discurso. Valencia: Universitat de València; 2016. 276 p.

Copiar al portapapeles