Product Documents

La calidad periodística

Teorías, investigaciones y sugerencias profesionales

Josep L. Gómez Mompart, Juan F. Gutiérrez Lozano, Dolors Palau Sampio, eds.

Col·lecció: Aldea Global, 26

ISBN: 978-84-370-9005-4

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 208 pp.

18,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Els treballs que componen aquest volum estudien la «qualitat periodística» no circumscrita exclusivament a la «qualitat informativa», ja que aborden tant el producte com tot el procés de la producció informatiu-comunicativa. A partir de resultats provinents de l'aplicació de metodologies quantitatives o qualitatives i de reflexions teòriques crítiques, es conceptualitza, examina, mesura i valora la qüestió de la qualitat periodística. En ells s'aborda també la funció de la informació periodística a través dels diversos mitjans i tecnologies, així com el paper que aquella juga en la democràcia de les societats avançades, atès que el minvament de la seua qualitat infringeix i empobreix la deliberació i la presa de decisions de la ciutadania. Així mateix, del contingut dels textos es desprenen interessants suggeriments professionals l'aplicació dels quals resulta factible.

Citació

Gómez Mompart, J. L. [Josep Lluís] & Palau Sampio, D. [Dolors] (2013). La calidad periodística. Teorías, investigaciones y sugerencias profesionales. Universitat de València.

Gómez Mompart, Josep Lluís y Palau Sampio, Dolors. La calidad periodística. Teorías, investigaciones y sugerencias profesionales. Universitat de València, 2013.

GÓMEZ MOMPART, Josep Lluís y PALAU SAMPIO, Dolors. La calidad periodística. Teorías, investigaciones y sugerencias profesionales. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9005-4.

Gómez Mompart, Josep Lluís y Palau Sampio, Dolors. La calidad periodística. Teorías, investigaciones y sugerencias profesionales. Valencia: Universitat de València; 2013. 208 p.

Copiar al portapapeles