Product Documents

La aristocracia medieval

La dominación social en Occidente (siglos V-XV)

Joseph Morsel

Traducció: Fermín Miranda García

Col·lecció: Història, 44

ISBN: 978-84-370-6617-2

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 400 pp.

28,50 €

Sinopsi

Detalles

La dominació visible, legítima i hereditària d'un grup social que sol designar-se amb el terme "noblesa" ha caracteritzat l'Occident medieval i modern, almenys, fins al segle XVIII. Per a comprendre aquesta societat es fa necessari un examen del fenomen aristocràtic, que explique els orígens de la noblesa, de la seua composició i del seu poder, però els medievalistes estan lluny d'haver aconseguit un consens sobre aquestes qüestions. Per a intentar ordenar les nombroses aportacions dels historiadors i superar els bloquejos, aquesta obra modifica radicalment la perspectiva habitual. Basada en investigacions recents de tot Europa, aquesta relectura del poder aristocràtic i de la seua evolució invita a una nova aproximació a la societat medieval en el seu conjunt.

Citació

Miranda García, F. [Fermín] & Morsel, J. [Joseph] (2008). La aristocracia medieval. La dominación social en Occidente (siglos V-XV). Universitat de València.

Miranda García, Fermín y Morsel, Joseph. La aristocracia medieval. La dominación social en Occidente (siglos V-XV). Universitat de València, 2008.

MIRANDA GARCÍA, Fermín y MORSEL, Joseph. La aristocracia medieval. La dominación social en Occidente (siglos V-XV). Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6617-2.

Miranda García, Fermín y Morsel, Joseph. La aristocracia medieval. La dominación social en Occidente (siglos V-XV). Valencia: Universitat de València; 2008. 400 p.

Copiar al portapapeles