Joan Fuster, llibre a llibre

Diccionari bibliogràfic

Salvador Ortells Miralles, coord.

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 20

ISBN: 978-84-370-9653-7

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 12 x 21 cm

Pàgines: 186

13,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Més de vint anys després de la mort de Joan Fuster, la seua obra continua sent un referent insubstituïble de la literatura catalana del segle XX. Aquest volum presenta una guia de lectura, amb un recorregut llibre a llibre de l'obra de Fuster. Com un diccionari bibliogràfic, explora el món literari d'un escriptor tan complex i polièdric amb el propòsit doble d'acostar-lo a un públic ampli i d'oferir al lector especialitzat reflexions i dades d'interès. Els comentaris han estat redactats per un equip d'estudiosos conformat per Francesc Calafat, Guillem Calaforra, Romà de la Calle, Ferran Carbó, Antoni Furió, Carme Gregori, Salvador Ortells Miralles, Francesc Pérez i Moragón, i Enric Sòria. Inclou, a més, un índex cronològic de les primeres edicions i una bibliografia general dels títols reeditats, ambdós documents elaborats per J. Antoni Carrasquer.

Citació

Ortells Miralles, S. [Salvador] (2015). Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic. Universitat de València.

Ortells Miralles, Salvador. Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic. Universitat de València, 2015.

ORTELLS MIRALLES, Salvador. Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9653-7.

Ortells Miralles, Salvador. Joan Fuster, llibre a llibre. Diccionari bibliogràfic. Valencia: Universitat de València; 2015. 186 p.

Copiar al portapapeles