Instruir, proteger, vigilar

Historias de la educación social y política

Javier Bascuñán Cortés

ISBN: 978-84-370-8860-0

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: història de l'educació

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 20 cm.

Pàgines: 208 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum inclou quatre relats independents, però relacionats, en els quals hi estan presents diferents aproximacions a alguns dels diferents espais, protagonistes i temàtiques en els quals s'adquireix l'educació social i política pròpia de l'època, mitjans del segle XIX, primeres dècades del segle XX. Si s'admet que no hi ha educació que no siga social, i que mentre vivim aprenem, l'educació social i política és el resultat de les circumstàncies vitals en què es situen els subjectes emmarcades en unes coordenades històriques concretes. De fet, el llibre s'endinsa en com l'educació social i política ens instrueix sense que ens adonem, fins i tot quan creiem saber el que ens ensenya.

Citació

Bascuñán Cortés, J. [Javier] (2012). Instruir, proteger, vigilar. Historias de la educación social y política. Universitat de València.

Bascuñán Cortés, Javier. Instruir, proteger, vigilar. Historias de la educación social y política. Universitat de València, 2012.

BASCUñáN CORTéS, Javier. Instruir, proteger, vigilar. Historias de la educación social y política. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8860-0.

Bascuñán Cortés, Javier. Instruir, proteger, vigilar. Historias de la educación social y política. Valencia: Universitat de València; 2012. 208 p.

Copiar al portapapeles