Innovadores o vencidos

Tiempo de Emprender en la Nueva Economía

Isidre March Jordà

ISBN: 978-84-370-7954-7

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm.

Pàgines: 196 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

Original, crític, constructiu, i atrevit, aquest és un relat sobre els emprenedors d'avui dia. Una successió de converses entre els personatges aniran desgranant les causes i les claus per a sortir de la crisi actual, que conflueixen en la creació i consolidació d'iniciatives empresarials en activitats intensives en coneixement i capaços d'aportar valor i riquesa real a la societat en el seu conjunt. Dirigit a un públic generalista, busca incitar en el lector una reflexió serena i madura sobre els reptes als quals s'enfronten els emprenedors i directius en el context actual, marcat per la crisi iniciada en 2008. Impregnat d'un esperit instructiu i didàctic el llibre apunta les claus per obrir-se camí en l'imminent nou ordre mundial, regit per les activitats que conformen la "nova economia".

Citació

March Jordà, I. [Isidre] (2010). Innovadores o vencidos. Tiempo de Emprender en la Nueva Economía. Universitat de València.

March Jordà, Isidre. Innovadores o vencidos. Tiempo de Emprender en la Nueva Economía. Universitat de València, 2010.

MARCH JORDà, Isidre. Innovadores o vencidos. Tiempo de Emprender en la Nueva Economía. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7954-7.

March Jordà, Isidre. Innovadores o vencidos. Tiempo de Emprender en la Nueva Economía. Valencia: Universitat de València; 2010. 196 p.

Copiar al portapapeles