+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

 • 25,00 €

  Memoria Roja

  Una historia cultural de la memoria comunista en España, 1936-1977

  José Carlos Rueda Laffond

  Col·lecció: Història i Memòria del Franquisme

  Aquest llibre proposa un recorregut sobre la cultura comunista entesa com a lloc de memòria. S’aproxima a les narratives històriques produïdes i manejades pel Partit Comunista d’Espanya entre el 14 d’abril de 1931 i el 15 de juny de 1977. La II República i el seu llegat. La Guerra Civil i la reconciliació nacional. La bolxevització i la desestalinització. El franquisme i la Transició democràtica.
 • 24,50 €

  Johannes Kepler

  Max caspar

  Col·lecció: Biografías

  Aquest treball monumental de Max Caspar (1880-1956), la biografia més completa i fidedigna del pare de les lleis del moviment planetari, abasta tots els aspectes de la vida de Johannes Kepler, la figura més atractiva de les que van protagonitzar la revolució copernicana i la fundació de l’astronomia moderna en l’Europa del segle XVII.
 • 10,00 €

  Guia de finances ètiques, cooperatives i locals de la Comunitat Valenciana

  Joan Ramon Sanchis Palacio, coord.

  Aquesta guia és un instrument al servei de l’Administració Pública Valenciana i de la ciutadania en general, que té com a propòsit oferir informació detallada de l’oferta que existeix a la Comunitat Valenciana sobre finances ètiques, cooperatives i locals: quantitat d’entitats financeres ètiques i socials i d’institucions públiques i privades de suport, així com les activitats que desenvolupen i els productes i serveis que ofereixen.
 • 18,50 €

  Veure dins els versos

  La poesia de Joan Fuster

  Salvador Ortells Miralles

  Col·lecció: Càtedra Joan Fuster

  Aquest volum, que naix a partir de la tesi doctoral de l'autor sobre la poesia de Joan Fuster, constitueix una aportació decisiva per a conèixer l'obra poètica d'un dels intel·lectuals de la cultura catalana més importants del segle XX. Ofereix un estudi complet i exhaustiu de la producció poètica publicada de Joan Fuster.
 • 15,00 €

  Trigo y ovejas

  El impacto de las conquistas en los paisajes andalusíes (siglos XI-XVI)

  Josep Torró, Enric Guinot, eds.

  Col·lecció: Oberta

  Els treballs reunits en aquesta obra estudien la formació de nous ordres agraris que va acompanyar la colonització cristiana dels territoris ibèrics conquistats a al-Andalus, des de finals del segle XI fins als inicis de l’Època Moderna. Les diferents contribucions comprenen visions tant del regne de Castella com de la Corona d’Aragó.
 • 25,00 €

  Fabra, Moll i Sanchis Guarner

  La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat

  Antoni Ferrando Francés

  Col·lecció: Biblioteca Lingüística Catalana

  Aquest llibre dona compte de la dimensió lingüística, històrica i cívica de la tasca codificadora de Fabra i de les adaptacions que en feren F. de B. Moll i M. Sanchis Guarner per a les Illes Balears i per al País Valencià respectivament. La commemoració del 150 aniversari del naixement de Pompeu Fabra és una bona ocasió per a recordar i reivindicar no sols la persona, sinó sobretot el seu llegat.