+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

 • 195,00 €

  La cort napolitana d’Alfons el Magnànim: el context de Curial e Güelfa (3 vol.) 

  Abel Soler

  Aquesta magna obra, La cort napolitana d'Alfons el Magnànim: el context de ‘Curial e Güelfa’, de gairebé cinc mil pàgines, estructurada en tres volums, estudia a fons la cultura literària de la cort i els seus protagonistes, amb especial atenció a Enyego d'Àvalos, a qui s'atribueix l'autoria del Curial a partir d'una anàlisi exhaustiva de fonts literàries i referents historicoculturals.

 • 50,00 €

  Nou viatge pel País Valencià (2 volums)

  Nèstor Novell, Josep Sorribes

  El lector trobarà una indagació sobre la realitat social, econòmica i humana del País Valencià i sobre les perspectives de futur en l’època post-crisi. Comarca a comarca, amb àmplies incursions històriques, en diàleg amb interlocutors locals i l’aportació de la bibliografia precedent, es presenta un quadre de conjunt de les possibilitats i dificultats actuals del territori valencià.
 • 24,00 €

  Els parlars valencians (2a Ed. actualitzada)

  Vicent Beltran Calvo, Carles Segura-Llopes

  Col·lecció: Biblioteca Lingüística Catalana

  Els parlars valencians descriu la riquesa lingüística que presenta el català al País Valencià a partir d’estudis i d’un meritori treball de camp amb enquestes dialectològiques a informants de més de 250 localitats de la geografia valenciana. Els treballs que han donat lloc a aquest llibre han estat mereixedors del Premi IEC de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

 • 15,00 €

  La Unión Europea

  Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX

  Ricard Pérez Casado

  Col·lecció: Europa Política

  La història de la Unió Europea mai ha sigut fàcil i les transformacions patides l’han portada fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat, que té com a gran desafiament el de la desafecció de la ciutadania. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.
 • 19,95 €

  Encara no és tard

  Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic

  Andreu Escrivà

  Col·lecció: Sense Fronteres

  Guardonat amb el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2016, Escrivà parteix en aquest volum de la preocupació pel que significa l'escalfament global, però també del fet que el coneixement sobre el tema és incomplet i sovint incorrecte. Aquest volum ajuda a fer entendre com està canviant el món que ens envolta, quin és el nostre paper en el canvi, així com possibles solucions.

 • 19,95 €

  Creadores de futuro

  Ciencia para mejorar el mundo

  Pedro Gómez-Romero

  Col·lecció: Sin Fronteras

  Els descobriments científics i el desenvolupament de noves tecnologies produeixen transformacions radicals i incommensurables en el món en què vivim. Aquest volum recull diverses històries de descobriments que conviden a conèixer els mecanismes del mateix descobriment, l'estreta relació entre ciència i tecnologia i els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat.