+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

 • 25,00 €

  Fabra, Moll i Sanchis Guarner

  La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat

  Antoni Ferrando Francés

  Col·lecció: Biblioteca Lingüística Catalana

  Aquest llibre dona compte de la dimensió lingüística, històrica i cívica de la tasca codificadora de Fabra i de les adaptacions que en feren F. de B. Moll i M. Sanchis Guarner per a les Illes Balears i per al País Valencià respectivament. La commemoració del 150 aniversari del naixement de Pompeu Fabra és una bona ocasió per a recordar i reivindicar no sols la persona, sinó sobretot el seu llegat.
 • 25,00 €

  La sociedad valenciana en transformación (1975-2025)

  Antonio Ariño Villarroya, dir; Pedro García Pilán, coord.

  Col·lecció: Desarrollo Territorial. Serie Papers

  L’objectiu d’aquest llibre és oferir una radiografia actualitzada de la societat valenciana que ajude a comprendre els aspectes bàsics de la seua estructura i les dinàmiques que s’hi han seguit durant les últimes dècades. Estructurat en catorze capítols, aborda qüestions com ara les tendències demogràfiques, el model territorial, ecològic i econòmic, l’estructura laboral, les desigualtats socioeconòmiques, la cultura i els valors, entre d’altres.
 • 24,50 €

  Els constructors de l'Horta de València

  Origen, evolució i estructura social d’una gran horta andalusina entre els segles VIII i XIII

  Ferran Esquilache Martí

  Col·lecció: Història

  La present obra empra els mètodes de l’arqueologia hidràulica i l’anàlisi morfològica de les estructures agràries per a analitzar la formació i l’evolució de l’horta en relació amb la societat andalusina. S’hi proposen diverses fases de construcció, que pareixen estar relacionades amb l’evolució i els canvis socials que es van produir durant aquella època, i fins i tot es planteja una hipòtesi d’adscripció cronològica per a cada fase.
 • 18,50 €

  Veure dins els versos

  La poesia de Joan Fuster

  Salvador Ortells Miralles

  Col·lecció: Càtedra Joan Fuster

  Aquest volum, que naix a partir de la tesi doctoral de l'autor sobre la poesia de Joan Fuster, constitueix una aportació decisiva per a conèixer l'obra poètica d'un dels intel·lectuals de la cultura catalana més importants del segle XX. Ofereix un estudi complet i exhaustiu de la producció poètica publicada de Joan Fuster.
 • 24,50 €

  Johannes Kepler

  Max Caspar

  Col·lecció: Biografías

  Aquest treball monumental de Max Caspar (1880-1956), la biografia més completa i fidedigna del pare de les lleis del moviment planetari, abasta tots els aspectes de la vida de Johannes Kepler, la figura més atractiva de les que van protagonitzar la revolució copernicana i la fundació de l’astronomia moderna en l’Europa del segle XVII.
 • 25,00 €

  Memoria Roja

  Una historia cultural de la memoria comunista en España, 1936-1977

  José Carlos Rueda Laffond

  Col·lecció: Història i Memòria del Franquisme

  Aquest llibre proposa un recorregut sobre la cultura comunista entesa com a lloc de memòria. S’aproxima a les narratives històriques produïdes i manejades pel Partit Comunista d’Espanya entre el 14 d’abril de 1931 i el 15 de juny de 1977. La II República i el seu llegat. La Guerra Civil i la reconciliació nacional. La bolxevització i la desestalinització. El franquisme i la Transició democràtica.