Product Documents

Identidad y disidencia en la cultura estadounidense

Candela Delgado, Cristóbal Clemente, eds.

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 102

ISBN: 978-84-370-9265-2

Matèria: art, sociologia i política

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 216 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Els articles que componen aquest volum pretenen il·lustrar la complexa naturalesa de la producció cultural nord-americana. Des de diferents perspectives, s'analitzen els trets singulars d'aquest país, que des dels seus orígens mostra múltiples fractures. Els molts i diversos diàlegs conflictius, sorgits al llarg de la seua història, són origen d'infinites creacions artístiques en el terreny del literari, pictòric, teatral i fílmic, a més de reflex de com la dissidència és un dels elements essencials de la identitat nord-americana.

Citació

Clemente Rodrigálvarez, C. [Cristóbal] & Delgado Marín, C. [Candela] (2014). Identidad y disidencia en la cultura estadounidense. Universitat de València.

Clemente Rodrigálvarez, Cristóbal y Delgado Marín, Candela. Identidad y disidencia en la cultura estadounidense. Universitat de València, 2014.

CLEMENTE RODRIGÁLVAREZ, Cristóbal y DELGADO MARÍN, Candela. Identidad y disidencia en la cultura estadounidense. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9265-2.

Clemente Rodrigálvarez, Cristóbal y Delgado Marín, Candela. Identidad y disidencia en la cultura estadounidense. Valencia: Universitat de València; 2014. 216 p.

Copiar al portapapeles