Product Documents

Historias de España contemporánea

Cambio social y giro cultural

Mónica Burguera, Christopher Schmidt-Novara, eds.

Col·lecció: Història, 45

ISBN: 978-84-370-7039-1

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 232 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Els articles inclosos en aquest volum reflecteixen moltes de les adreces i contextos en què estan evolucionant les històries contemporànies d'Espanya actuals. En aquest sentit, el conjunt de les contribucions emergeixen d'un rerefons comú associat a la història social i incorporen, en major o menor mesura, els corrents internacionals associats a l'anomenat «gir lingüístic» i la nova història cultural. Unes innovacions que són especialment pertinents per als historiadors de l'Espanya contemporània perquè suposen un repte directe a la coherència i legitimitat de les grans narratives històriques, especialment aquelles derivades de la modernització, tant la liberal com la marxista. Els autors dels articles que conté aquesta recopilació tracten de negociar la tensió constant entre l'anàlisi del passat i els reptes del present.

Citació

Burguera, M. [Mónica] & Schmidt-Novara, C. [Christopher] (2008). Historias de España contemporánea. Cambio social y giro cultural. Universitat de València.

Burguera, Mónica y Schmidt-Novara, Christopher. Historias de España contemporánea. Cambio social y giro cultural. Universitat de València, 2008.

BURGUERA, Mónica y SCHMIDT-NOVARA, Christopher. Historias de España contemporánea. Cambio social y giro cultural. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7039-1.

Burguera, Mónica y Schmidt-Novara, Christopher. Historias de España contemporánea. Cambio social y giro cultural. Valencia: Universitat de València; 2008. 232 p.

Copiar al portapapeles