Product Documents

Historia de la Europa Urbana V

La ciudad europea de ultramar

Odile Goerg, Xavier Huetz de Lemps

Jean-Luc Pinol, dir.

Traducció: Imma Estany Morros

Col·lecció: Història, 117

ISBN: 978-84-370-8188-5

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 336 pp.

28,50 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum de la Història de l'Europa urbana, dirigida per Jean-Luc Pinol, estudia les ciutats extraeuropees des de la perspectiva de les seues relacions amb els models del Vell Continent. Es tracta d'una anàlisi de les modalitats en les quals s'expressa la influència europea en la fundació i el desenvolupament urbans. Efectivament es van produir fenòmens complexos de transmissió, ja fos directament, a través de les colonitzacions, o indirectament, a causa de l'hegemonia cultural o tècnica d'Europa. Des de l'Època Moderna i la primera ona de colonització dels segles xv-xvi, fins a l'era del predomini econòmic i cultural europeu dels segles xix-xx, aquesta obra repassa els escenaris urbans dels imperis espanyol i portuguès, de l'Amèrica francesa, britànica i holandesa, i les transformacions de les ciutats asiàtiques i africanes durant l'Època Contemporània.

Citació

Estany Morros, I. [Imma] & Goerg, O. [Odile] (2011). Historia de la Europa Urbana V. La ciudad europea de ultramar. Universitat de València.

Estany Morros, Imma y Goerg, Odile. Historia de la Europa Urbana V. La ciudad europea de ultramar. Universitat de València, 2011.

ESTANY MORROS, Imma y GOERG, Odile. Historia de la Europa Urbana V. La ciudad europea de ultramar. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8188-5.

Estany Morros, Imma y Goerg, Odile. Historia de la Europa Urbana V. La ciudad europea de ultramar. Valencia: Universitat de València; 2011. 336 p.

Copiar al portapapeles