Guía práctica para la realización de diagnósticos territoriales para el fomento del empleo

Plan “Avalem Territori”

Jorge Hermosilla, dir.

ISBN: 978-84-9133-049-3

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 22,5 cm.

Pàgines: 140 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

La realització de diagnòstics territorials permet obtenir un millor coneixement de la realitat socioeconòmica de les unitats territorials. Aquests estudis possibiliten el disseny i l'aplicació de les polítiques d'ocupació. Aquesta guia constitueix una eina de treball que estableix la descripció de la metodologia dels estudis territorials, la determinació dels sistemes d'indicadors, així com l'especificació i tractament de les fonts a consultar. La guia té el propòsit de garantir uns mínims de qualitat i homogeneïtat de la informació obtinguda pels potencials beneficiaris de la convocatòria, de manera que puguen ser fases fonamentals en Ja elaboració de plans estratègics. Aquest estudi pretén confeccionar un instrument eficaç per al diagnòstic del territori, esdevenint vehicle de la participació dels agents socials.

Citació

Hermosilla Pla, J. [Jorge] (2017). Guía práctica para la realización de diagnósticos territoriales para el fomento del empleo. Plan “Avalem Territori”. Universitat de València.

Hermosilla Pla, Jorge. Guía práctica para la realización de diagnósticos territoriales para el fomento del empleo. Plan “Avalem Territori”. Universitat de València, 2017.

HERMOSILLA PLA, Jorge. Guía práctica para la realización de diagnósticos territoriales para el fomento del empleo. Plan “Avalem Territori”. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-049-3.

Hermosilla Pla, Jorge. Guía práctica para la realización de diagnósticos territoriales para el fomento del empleo. Plan “Avalem Territori”. Valencia: Universitat de València; 2017. 140 p.