Product Documents

Gramáticas extraterrestres

La comunicación con civilizaciones interestelares a la luz de la ciencia

Fernando J. Ballesteros

Col·lecció: Sin Fronteras, 10

ISBN: 978-84-370-6841-1

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 23 x 15 cm.

Pàgines: 196 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

És possible la comunicació amb altres formes de vida fora del nostre planeta? Amb qui, amb què i com podríem establir aquesta comunicació, si és que hi ha algú a l'altra banda? Aquesta obra aborda la recerca científica d'intel.ligència extraterrestre, allò que avui coneixem amb el nom de SETI (Search of Extra Terrestrial Intelligence), una recerca que, si acabara amb èxit, provocaria un xoc que commouria la nostra societat. Res no tornaria a ser igual. Arran d'aquesta inquietud, Gramàtiques extraterrestres, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, ens parla d'allò que sap la ciència actual sobre l'origen de la vida i la seua possible presència a la resta de l'univers, alhora que aprofundeix en els programes i els mètodes de recerca. L'autor tracta també el problema del llenguatge de la comunicació i comenta, a través de l'estudi de la vida animal al nostre planeta, si és possible descobrir i entendre un llenguatge extraterrestre.

Citació

Ballesteros, F. J. [Fernando J.] (2008). Gramáticas extraterrestres. La comunicación con civilizaciones interestelares a la luz de la ciencia. Universitat de València.

Ballesteros, Fernando J. Gramáticas extraterrestres. La comunicación con civilizaciones interestelares a la luz de la ciencia. Universitat de València, 2008.

BALLESTEROS, Fernando J. Gramáticas extraterrestres. La comunicación con civilizaciones interestelares a la luz de la ciencia. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6841-1.

Ballesteros, Fernando J. Gramáticas extraterrestres. La comunicación con civilizaciones interestelares a la luz de la ciencia. Valencia: Universitat de València; 2008. 196 p.

Copiar al portapapeles