Product Documents

Geografía de Europa

Estructuras, procesos y dinámicas territoriales

Francisco López Palomeque, Juan Ignacio Plaza Gutiérrez, eds. y coords.

ISBN: 978-84-9134-392-9

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Tirant lo Blanch

Any ed.: 2019

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 592

34,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest nou manual es crea com a resposta a diverses exigències i reptes de l'ensenyament-aprenentatge d'aquesta disciplina, una de les quals és la constatació que no abunden els textos docents universitaris sobre geografia del vell continent. “Geografía de Europa” és una obra innovadora en el panorama bibliogràfic espanyol, una obra que actualitza i en renova d’altres anteriors. La pretensió de “nou manual” es fonamenta, així mateix, en la necessitat d'explicar les noves realitats d'un continent i oferir claus i recursos interpretatius per a entendre les estructures, els processos i les dinàmiques territorials europees. Els canvis, en un context de globalització de l'economia de revolució tecnològica, de reorganització del treball i de generalització de les tecnologies de la informació i comunicació provoquen, sens dubte, transformacions de les estructures espacials i de la societat europea. S'assumeix com a evidència que el món ha entrat en una era de constant transformació, que està generant ràpides adaptacions econòmiques, polítiques i territorials en tot el territori europeu i canviant el significat d'Europa en el món.

Citació

López Palomeque, F. [Francisco] & Plaza Gutiérrez, J. I. [Juan Ignacio ] (eds.) (2019). Geografía de Europa. Estructuras, procesos y dinámicas territoriales. Universitat de València.

López Palomeque, Francisco y Plaza Gutiérrez, Juan Ignacio (eds.). Geografía de Europa. Estructuras, procesos y dinámicas territoriales. Universitat de València, 2019.

LÓPEZ PALOMEQUE, Francisco y PLAZA GUTIÉRREZ, Juan Ignacio (eds.). Geografía de Europa. Estructuras, procesos y dinámicas territoriales. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-392-9.

López Palomeque, Francisco y Plaza Gutiérrez, Juan Ignacio (eds.). Geografía de Europa. Estructuras, procesos y dinámicas territoriales. Valencia: Universitat de València; 2019. 592 p.

Copiar al portapapeles