Estudios de Historia Moderna en homenaje a la profesora Emilia Salvador Esteban

Vol. I: Política Vol. II: Economía, Sociedad, Cultura

Ricardo Franch Benavent, Rafael Benítez Sánchez-Blanco, ed.

ISBN: 978-84-370-7273-9

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 1.160 pp.

48,59 €

Sinopsi

Detalles

Recull d'estudis que la comunitat universitària dedica a la professora Emilia Salvador Esteban, formada en la Universitat de València, on ha exercit el conjunt de la seua activitat professional. Col·laboradora de Joan Reglà, la seua investigació inicial es va centrar en l'origen i desenvolupament del capitalisme, per la qual se la considera una de les majors especialistes espanyoles. Després de la marxa de Joan Reglà, Emilia Salvador es va convertir en la continuadora de la seua labor. La seua trajectòria investigadora ha evolucionat cap a la història política, obra que ha contribuït al coneixement del marc institucional de la Monarquia Hispànica, des de la perspectiva federalista de la Corona d'Aragó. L'enfocament d'aquests temes des de l'àmbit valencià ha permès conèixer millor el procés històric de configuració de la personalitat diferenciada del País Valencià.

Citació

Benítez Sánchez-Blanco, R. [Rafael] & Franch Benavent, R. [Ricardo] (2008). Estudios de Historia Moderna en homenaje a la profesora Emilia Salvador Esteban. Vol. I: Política Vol. II: Economía, Sociedad, Cultura. Universitat de València.

Benítez Sánchez-Blanco, Rafael y Franch Benavent, Ricardo. Estudios de Historia Moderna en homenaje a la profesora Emilia Salvador Esteban. Vol. I: Política Vol. II: Economía, Sociedad, Cultura. Universitat de València, 2008.

BENíTEZ SáNCHEZ-BLANCO, Rafael y FRANCH BENAVENT, Ricardo. Estudios de Historia Moderna en homenaje a la profesora Emilia Salvador Esteban. Vol. I: Política Vol. II: Economía, Sociedad, Cultura. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7273-9.

Benítez Sánchez-Blanco, Rafael y Franch Benavent, Ricardo. Estudios de Historia Moderna en homenaje a la profesora Emilia Salvador Esteban. Vol. I: Política Vol. II: Economía, Sociedad, Cultura. Valencia: Universitat de València; 2008. 1.160 p.

Copiar al portapapeles