Product Documents

Escúchame con atención

Liturgia del relato en Wagner

Enrique Gavilán

Col·lecció: Estètica&Crítica, 24

ISBN: 978-84-370-6708-7

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Coeditor: Fundació General de la Universitat. Patronat Martínez Guerricabeitia

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm

Pàgines: 284 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Expressat en termes wagnerians, tres Leitmotive dominen el llibre. Corresponen a tres peculiaritats del teatre wagnerià: el narratiu, el temps i el ritual. Al costat d'aquests temes, hi ha altres dos que reapareixen amb freqüència: en els primers capítols, la paradoxa d'una forma artística que rebutja la seva època en nom d'una societat futura, i no obstant això, arriba a un èxit sense precedents en el seu propi temps; en els últims capítols, el descobriment d'una certa veritat a través del drama, i la seva relació amb Benjamin i Heidegger. La importància decisiva del costat èpic del teatre wagnerià, les seves peculiaritats i les seves implicacions, la mesura que reflecteix una tendència característica del "segle de la història", i com la supera és el tema que, present des de les primeres pàgines, domina tot el llibre.

Citació

Gavilán, E. [Enrique] (2007). Escúchame con atención. Liturgia del relato en Wagner. Universitat de València.

Gavilán, Enrique. Escúchame con atención. Liturgia del relato en Wagner. Universitat de València, 2007.

GAVILÁN, Enrique. Escúchame con atención. Liturgia del relato en Wagner. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6708-7.

Gavilán, Enrique. Escúchame con atención. Liturgia del relato en Wagner. Valencia: Universitat de València; 2007. 284 p.

Copiar al portapapeles