Escritos sobre derecho europeo de los derechos sociales

Luis Jimena Quesada, coord.

Col·lecció: Propuestas. Serie Monografías

ISBN: 978-84-370-5939-6

Matèria: dret

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Tirant lo Blanch

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 190 pp.

13,98 €

Sinopsi

Detalles

Els Escrits sobre Dret Europeu dels Drets Socials tenen com a eix d'anàlisi la projecció constitucional a Espanya de la Carta Social Europea del Consell d'Europa i de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea. En aquest sentit, el llibre presenta una reflexió profunda de cinc especialistes, però amb un enfocament teòric i pràctic alhora. En el pla científic, s'analitza la vigència de la democràcia social espanyola a la llum de les exigències derivades de la nostra integració europea. Des d'una perspectiva més pragmàtica, es reflexiona amb tot rigor sobre les possibilitats de justiciabilitat y defensa efectiva a Espanya dels dret socials fonamentals amb suport en la jurisprudència social del Tribunal Europeu de Drets Humans i del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, així com de la jurisprudència del Comitè Europeu de Drets Socials, pràcticament desconeguda en el nostre país.

Citació

Alegre Martínez, M. . [Miguel Ángel] & Brillat, R. [Règis] & Freixes Sanjuán, T. [Teresa] & Jimena Quesada, L. [Luis] (2004). Escritos sobre derecho europeo de los derechos sociales. Universitat de València.

Alegre Martínez, Miguel Ángel y Brillat, Règis y Freixes Sanjuán, Teresa y Jimena Quesada, Luis. Escritos sobre derecho europeo de los derechos sociales. Universitat de València, 2004.

ALEGRE MARTÍNEZ, Miguel Ángel y BRILLAT, Règis y FREIXES SANJUÁN, Teresa y JIMENA QUESADA, Luis. Escritos sobre derecho europeo de los derechos sociales. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5939-6.

Alegre Martínez, Miguel Ángel y Brillat, Règis y Freixes Sanjuán, Teresa y Jimena Quesada, Luis. Escritos sobre derecho europeo de los derechos sociales. Valencia: Universitat de València; 2004. 190 p.

Copiar al portapapeles