Product Documents

Entornos informales para educar en artes

Ricard Huerta, Amparo Alonso-Sanz, eds.

Col·lecció: Oberta, 228

ISBN: 978-84-9134-001-0

Matèria: art, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: teoria i ensenyament, pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 208 pp.

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Les diverses contribucions que es reuneixen en aquest llibre fan ús del malestar combatiu per reflexionar i aportar idees que milloren els vincles entre els museus, les aules, els entorns patrimonials, les ciutats i tots aquells llocs en els quals es poden incorporar accions educatives i artístiques. Se centren especialment en els usuaris i la ciutadania mentre que són col·lectius implicats en els reptes educatius, artístics, polítics i patrimonials. Els seus autors investiguen per desenvolupar nous espais aptes per a les arts i l'educació. L'ús de «entorn informal» se suggereix així per indagar més enllà dels paràmetres convencionals i de les rutines curriculars. D'aquesta manera s'aborden qüestions rellevants per millorar i definir el concepte d'entorn educatiu en relació amb els actuals paràmetres culturals i artístics.

Citació

Alonso-Sanz, A. [Amparo] & Huerta, R. [Ricard] (2017). Entornos informales para educar en artes. Universitat de València.

Alonso-Sanz, Amparo y Huerta, Ricard. Entornos informales para educar en artes. Universitat de València, 2017.

ALONSO-SANZ, Amparo y HUERTA, Ricard. Entornos informales para educar en artes. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-001-0.

Alonso-Sanz, Amparo y Huerta, Ricard. Entornos informales para educar en artes. Valencia: Universitat de València; 2017. 208 p.

Copiar al portapapeles