Product Documents

Emily Dickinson

Un estudio de poesía en traducción al español

Juan Carlos Calvillo Reyes

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 166

ISBN: 978-84-9134-638-8

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 204

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Els lectors d’Emily Dickinson (Amherst, Massachusetts, 1830-1866) es compten per milions, tant en el món de parla anglesa com fora d’aquest. L’enorme interès que continuen despertant els seus versos es justifica per una sensibilitat lírica i una capacitat de recreació emotiva i visual que desborden els límits espacials de les seues succintes, per bé que complexes, peces poètiques. La llengua espanyola ha rebut, en diverses latituds i per mitjà d’un bon nombre de traductors i poetes, la poesia de Dickinson amb múltiples variants, formes, aspectes i significacions, durant ja molts anys. Juan Carlos Calvillo (poeta, traductor i investigador d’El Colegio de México) explora, de manera incisiva i detallada, el que significa per al traductor hispànic enfrontar-se a l’obra d’una figura capdavantera de la lírica mundial mitjançant l’anàlisi de diversos intents de trasllat dels versos de Dickinson a la llengua espanyola i presenta criteris mitjançant els quals es pot determinar el nivell d’èxit que han assolit diferents traductors en cadascuna de les seues considerables empreses.

Citació

Calvillo Reyes, J. C. [Juan Carlos] (2020). Emily Dickinson. Un estudio de poesía en traducción al español. Universitat de València.

Calvillo Reyes, Juan Carlos. Emily Dickinson. Un estudio de poesía en traducción al español. Universitat de València, 2020.

CALVILLO REYES, Juan Carlos. Emily Dickinson. Un estudio de poesía en traducción al español. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-638-8.

Calvillo Reyes, Juan Carlos. Emily Dickinson. Un estudio de poesía en traducción al español. Valencia: Universitat de València; 2020. 204 p.

Copiar al portapapeles