Product Documents

El patrimonio natural de la Ribera del Júcar. Conocimiento, conservación y puesta en valor

Emilio Barba Campos, coord.

ISBN: 978-84-9133-194-0

Matèria: ciències, geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23 cm

Pàgines: 180

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En els sis capítols que conformen aquesta obra es descriu el patrimoni natural de la comarca de la Ribera del Xúquer, i es donen claus per a la seua conservació i posada en valor. Es detalla, en els tres primers capítols, el patrimoni paisatgístic, la geodiversitat i la biodiversitat de la comarca. El capítol quart destaca la importància dels espais naturals protegits, compilant tots els existents a la Ribera. Finalment, els capítols 5 i 6 destaquen el valor educatiu i turístic de tots els components del patrimoni natural.

Citació

Barba Campos, E. [Emilio ] (coord.) (2018). El patrimonio natural de la Ribera del Júcar. Conocimiento, conservación y puesta en valor. Universitat de València.

Barba Campos, Emilio (coord.). El patrimonio natural de la Ribera del Júcar. Conocimiento, conservación y puesta en valor. Universitat de València, 2018.

BARBA CAMPOS, Emilio (coord.). El patrimonio natural de la Ribera del Júcar. Conocimiento, conservación y puesta en valor. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-194-0.

Barba Campos, Emilio (coord.). El patrimonio natural de la Ribera del Júcar. Conocimiento, conservación y puesta en valor. Valencia: Universitat de València; 2018. 180 p.

Copiar al portapapeles