Product Documents

El País Valenciano en la Baja Edad Media

Estudios dedicados al profesor Paulino Iradiel

David Igual Luis, Germán Navarro Espinach, coords.

ISBN: 978-84-9134-222-9

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23,5 cm

Pàgines: 368

19,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre reuneix onze articles elaborats amb motiu de la jubilació, en 2015, del professor Paulino Iradiel, catedràtic d'Història Medieval de la Universitat de València. Els autors dels estudis són medievalistes que van realitzar les tesis doctorals sota la seua direcció o codirecció. Els treballs estan plantejats des de la recerca de base i conflueixen en l'observació del sistema social de l'Edat Mitjana, analitzat en els seus aspectes estructurals i de funcionament intern o per mitjà dels subjectes, individuals o col·lectius, que ho vertebraven. Tots se centren en el passat del País Valencià durant els segles XIII-XV, un escenari que s'integra també al llarg del volum en altres dos àmbits més generals: la Corona d'Aragó i l'Europa mediterrània. Pel caràcter inèdit i original de les contribucions que inclou, i per la seua condició de ser recerques de base, el volum presenta una novetat i un interès evidents.

Citació

Igual Luis, D. [David] & Navarro Espinach, G. [Germán ] (coords.) (2018). El País Valenciano en la Baja Edad Media. Estudios dedicados al profesor Paulino Iradiel. Universitat de València.

Igual Luis, David y Navarro Espinach, Germán (coords.). El País Valenciano en la Baja Edad Media. Estudios dedicados al profesor Paulino Iradiel. Universitat de València, 2018.

IGUAL LUIS, David y NAVARRO ESPINACH, Germán (coords.). El País Valenciano en la Baja Edad Media. Estudios dedicados al profesor Paulino Iradiel. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-222-9.

Igual Luis, David y Navarro Espinach, Germán (coords.). El País Valenciano en la Baja Edad Media. Estudios dedicados al profesor Paulino Iradiel. Valencia: Universitat de València; 2018. 368 p.

Copiar al portapapeles