Product Documents

El origen de las especies

Charles Darwin

Traducció: Coral Barrachina | Adapt. de Juli Peretó, Andrés Moya

Col·lecció: Sin Fronteras, 28

ISBN: 978-84-9134-131-4

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 250

14,96 €

Sinopsi

Detalles

“Hi ha grandesa en aquesta visió que la vida, amb tots els seus diversos poders, va ser insuflada originalment en unes poques formes o en una sola i que, mentre aquest planeta ha anat girant segons la llei constant de la gravetat, a partir d'un inici tan simple, han evolucionat i evolucionen una infinitat de formes d'allò més belles i meravelloses.” Així acaba L'origen de les espècies, una obra que ha canviat de dalt a baix el pensament científic i filosòfic i la nostra concepció de la vida i del món. El seu autor, Charles R. Darwin, pensava que era la seva obra cabdal. És sorprenent que en l'actualitat poca gent haja obert les seues pàgines, incloent la majoria dels biòlegs. Aquesta nova versió resumida ha estat concebuda com una aproximació a una obra clàssica i fonamental en la història de la cultura universal, amb una vigència i una influència intel·lectual excepcionals.

Citació

Darwin, C. R. [Charles R.] & Esteve Gómez, F. [Francesc] & Moya Simarro, A. [Andrés] & Peretó, J. [Juli] (2017). El origen de las especies. Universitat de València.

Darwin, Charles R. y Esteve Gómez, Francesc y Moya Simarro, Andrés y Peretó, Juli. El origen de las especies. Universitat de València, 2017.

DARWIN, Charles R. y ESTEVE GóMEZ, Francesc y MOYA SIMARRO, Andrés y PERETó, Juli. El origen de las especies. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-131-4.

Darwin, Charles R. y Esteve Gómez, Francesc y Moya Simarro, Andrés y Peretó, Juli. El origen de las especies. Valencia: Universitat de València; 2017. 250 p.

Copiar al portapapeles