Educación y Universidad

La construcción de un conocimiento digno de la humanidad en la era planetaria

Clélia Brandão Craveiro, Betania Leite Ramalho

ISBN: 978-84-370-8120-5

Matèria: història, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: història de l'educació

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Internacional de Gandia, CEIC Alfons el Vell

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 10 x 15 cm.

Pàgines: 48 pp.

5,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Conferència impartida per Clélia Brandão Alvarenga Craveiro, membre del Consejo Nacional de Educación de Brasil i Betania Leite Ramalho, professora de la UFRN i Consellera d'Educació de l'Estat de Rio Grande do Norte, a l'acte d'obertura de la XXVIIena edició de la Univeristat d'Estiu de Gandia, el 12 de juliol de 2010. Brandão defineix l'educació com un camí per a la conquesta de drets i als estudiants com a subjectes plens de possibilitats, de capacitat de diàleg i de creació, no homogenis ni submisos. Reivindica la posada en valor de la ciència i la tecnologia ja des de la infància i al llarg de tota la vida. En aquest marc, la Universitat ha d'afirmar la seva missió històrica d'actuar per formar una ciutadania activa en la construcció de la cultura i que produeixi els coneixements fonamentals per comprendre i intervenir en la realitat, amb una visió transgressora

Citació

Betania, L. R. [Leite Ramalho] (2011). Educación y Universidad. La construcción de un conocimiento digno de la humanidad en la era planetaria. Universitat de València.

Betania, Leite Ramalho. Educación y Universidad. La construcción de un conocimiento digno de la humanidad en la era planetaria. Universitat de València, 2011.

BETANIA, Leite Ramalho. Educación y Universidad. La construcción de un conocimiento digno de la humanidad en la era planetaria. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8120-5.

Betania, Leite Ramalho. Educación y Universidad. La construcción de un conocimiento digno de la humanidad en la era planetaria. Valencia: Universitat de València; 2011. 48 p.

Copiar al portapapeles